Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема с новата придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
    Аз не съм виждал фейслифт без ксенон
    и аз, ама в менюъла пише че има.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Това халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това отдавна съм решил да го направя, ама все не остава време.

Comment

Оле, оле... И тук значи яко побългаряване от някой "разбирач"... 55w в края я имам, но при мен свети, когато съм на дълги. А на мястото на биксенона имам обикновена H7 крушка... Там има една закрилка, която се отваря, като се включат дълги и аз се чудех каква е таз система странна
          sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Те фаровете без ксенон са с 2 крушки Н7, тъй че може да си е наред.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Това халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.
              Да, при мен е така преправено, ама биксенон няма. Не съм запознат, но предполагам, че не мога просто да си сложа биксенон крушка на мястото на сегашната H7?
              sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщение
                Да, при мен е така преправено, ама биксенон няма. Не съм запознат, но предполагам, че не мога просто да си сложа биксенон крушка на мястото на сегашната H7?
                Аз не знам да има би-ксенон крушка. Има крушка ксенон + клапа (закрилка) = би-ксенон.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Фар за фейслифт без ксенон нема, за това и струва 1800 лв парчето,само оригинал Валео ! Тази е съченявана ,голям късмет ,че не я взех.
                  Last edited by antonios; d.m.y г., 20:48.
                  0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

Разбрах! Значи, ако искам качествени фарове, трябва да си сложа ксенон! Колега antonios, надявам се, че късметът ще е с мен
                    sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Може китайски ксенон за 50-60 лева или да търсиш оригиналния инвертор който седи отдолу на фара и оригинална крушка втора употреба са по 30 лв а инвертор става и от друга марка с оригинален ксенон ,Ауди,Мерцедес

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                        Те фаровете без ксенон са с 2 крушки Н7, тъй че може да си е наред.
                        Ами не е, за жалост. Външната 55w си пасва точно на мястото, а H7 определено не е за там! Седи, ама само тя си знае как

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщение
                        Може китайски ксенон за 50-60 лева или да търсиш оригиналния инвертор който седи отдолу на фара и оригинална крушка втора употреба са по 30 лв а инвертор става и от друга марка с оригинален ксенон ,Ауди,Мерцедес
                        Ако инвертор е една метална, плоска кутия с две букси от вътре, която е хваната към кутията на фара - имам инвертор. Имам и едни китайски ксенони(така изглеждат), дето ми ги даде продавача. Утре, ако се пооправи времето, ще ги снимам да ги видите.
                        sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщение
                          Ами не е, за жалост. Външната 55w си пасва точно на мястото, а H7 определено не е за там! Седи, ама само тя си знае как

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Ако инвертор е една метална, плоска кутия с две букси от вътре, която е хваната към кутията на фара - имам инвертор. Имам и едни китайски ксенони(така изглеждат), дето ми ги даде продавача. Утре, ако се пооправи времето, ще ги снимам да ги видите.
                          Да, плоските кутии са баластите на фабричния ксенон. Щом имаш клапи, ползвай тях или китайщината за да си направиш фаровете би-ксенон, че ще си единствената кола с би-халоген

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Плоските кутии са инверторите трябва да са Филипс, но за да не ги сложат сигурно са изгорели

Comment

Лошото е, че има несвързани кабели. Надписани са, но не помага много. Ще видим какво може да се направи. Ужасно е да разчиташ на другите коли да ти осветяват пътя...
                              sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Остави че е ужасно,ами е и изключително опасно.

Comment

Working...
                                X